Gratis filmzenders bij Alles in 1

Deel deze film

Een van de belangrijke voordelen van alles in 1 is dat je vaak veel zenders krijgt. Daarnaast krijg je vaak een extra of cadeau, waardoor je nog eens uit een van de betaalde en duurdere zenders kunt kiezen. Hierdoor is er met alles in 1 altijd voldoende keuze op het gebied van films, en hoef je niet bij te betalen! Het aanbod van zenders verschilt overigens wel per provider, ook bij alles in 1. Lees hier over gratis filmzenders bij alles in 1!

Gratis zender als cadeau

Het voordelige van een alles in 1 pakket is dat je een dure (film)zender als cadeau krijgt, omdat je zowel tv, bellen als internet bij één provider afsluit. Wanneer je deze zenders los bestelt, is dat vaak toch een dure aankoop. Het is dan verstandig om voor alles in 1 te kiezen, omdat je dan de zender cadeau krijgt én profiteert van de voordelen van alles in 1 (bijvoorbeeld dat je alles afneemt bij één provider, wat communicatie met je provider veel eenvoudiger maakt). 

Aanbod filmzenders groter bij Alles in 1

Bovendien is het aanbod filmzenders bij alles in 1 pakketten vaak groter. Dat komt doordat alles in 1 pakketten zelf de grootste pakketten zijn, waardoor je vaak meer zenders krijgt. Hoeveel filmzenders je krijgt bij alles in 1, hangt af van de provider. Zo krijg je bij Ziggo Alles-in-1 Max alle HBO films & series (meer dan 140 in totaal). Daarnaast zijn er nog 40 extra zenders en zijn er ook (film)zenders voor kinderen. 

Welke provider voor filmzenders?

Voor welke provider je kiest, hangt af van de zenders waar je interesse in hebt. Zo kun je bij alles van 1 van Ziggo dus HBO zijn. Bij Online.nl is het aanbod zenders bij alles in 1 groot: je krijgt ruim 80 zenders, waaronder veel filmzenders. Het is dus verstandig om voor jezelf te bepalen of je een specifieke zender wilt, en vervolgens te kijken of je die gratis kunt krijgen bij een provider. Op die manier kom je namelijk een stuk voordelig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *